Handler du gjennom Proffkjøp, kan du være sikker på at du får topp kvalitet til riktig pris. Hyggelig og kompetent service får du på kjøpet.

DØRER

Vi tilbyr kun én type dører: kvalitetsleverandører.

I Proffkjøp leverer vi alt fra balkongdører til sikkerhetsdører, men alle har en ting til felles: De kommer fra leverandører vi kjenner godt og kan stå inne for.

Vi hjelper deg gjerne med å finne den riktige døren for prosjektet ditt.

VINDUER

Gode vinduer med lang levetid og minimalt vedlikehold.

Vi tilbyr vinduer til ethvert bruk og i enhver utførelse, fra kvalitetsleverandører med produkter beregnet for det norske markedet.

Vi hjelper deg gjerne med å velge riktige vinduer til ditt prosjekt.

TRELAST

Trelast i topp kvalitet fra seriøse og anerkjente leverandører.

Vi leverer alt av trelast, fra listverk og panel til takstoler og kledning, gjerne direkte på byggeplassen. Snakk med oss om prosjektet ditt, så finner vi den beste løsningen for deg.

GULV

Et godt gulv er gull verdt. Derfor er det så viktig å velge riktig.

Heltre, parkett, laminat eller vinyl? Vi tilbyr et bredt spekter av alle gulvtyper fra kvalitetsprodusenter og hjelper deg gjerne med å finne det riktige gulvet for ditt behov.

TAK

Gode tak skal ikke være vanskelige å få tak i.

Proffkjøp har lang erfaring og kompetanse innenfor tak og tilbyr alt du trenger enten du skal legge takstein, shingel eller plater. Tar du oss med på råd, kan du være sikker på at du får den beste løsningen for ditt prosjekt.

FASADE

En pen fasade er viktig. En god fasade er enda viktigere.

Proffkjøp tilbyr utelukkende fasadeplater og -materialer av høy kvalitet som tåler norske værforhold. Vi hjelper deg gjerne med å velge riktig løsning for ditt prosjekt, enten det gjelder nybygg, restaurering eller reparasjon.

MUR OG BETONG

Mure ute eller inne? Vi har alt du trenger til jobben.

Vi leverer mur- og sementprodukter til alt fra gulvavretting og flislegging til større fasadeprosjekter. Spør oss om råd, så får du den beste løsningen for ditt behov.

UTEMILJØ

Ute er det nye inne. Vi har alt du trenger enten du skal legge stein eller mure utegrill.

Proffkjøp har et komplett utvalg av produkter til alt fra infrastruktur og mur til ferdigplen og utemøbler. Vi gir deg gjerne råd og tips om hva du trenger for å skape et flott utemiljø som samtidig er lett å vedlikeholde.

STÅL

 Enten du er ute etter I, U eller H, får du topp kvalitet hos oss.

Vi tilbyr alt av armeringsjern og bjelker til alle typer prosjekter. Ta oss med i prosessen, så hjelper vi deg med å velge riktig dimensjon og type. Gi oss gjerne en utfordring!

ISOLASJON

Vi leverer alt du trenger av isolasjon direkte på byggeplassen.

Riktig isolasjon er avgjørende for god fyringsøkonomi og godt inneklima. Vi leverer alt du trenger, enten det er til gulv, vegger eller tak, og hjelper deg å velge den riktige isolasjonen for ulike områder.