Vil du bygge din egen Proffkjøp-avdeling?

Lyst til å jobbe med prosjektsalg til byggebransjen, samt bygge din egen lokale avdeling og jobbe fra hvor du vil?

Du vet den følelsen når du leser en stillingsannonse og tenker at: «YES! Denne stillingen skal jeg ha!». Hva om dette blir et slikt øyeblikk? Nå åpner det seg nemlig en mulighet for deg med kremmerånd og interesse for bygg og anlegg.

En mulighet for deg som kanskje har mange års erfaring fra byggevarehandels bransjen  – men som nå er lysten på et helt nytt eventyr. Har du en liten gründer i magen, ønsker å bygge nye stort – men samtidig ha frihet til å jobbe hvor og når du vil.

Mange bedrifter innen bygg- og anleggsbransjen opplever innkjøpsprosesser og forhandlinger som utfordrende. Dette vet vi – vi har vært der selv! Det er grunnen til at Proffkjøp eksisterer: Vi tar forhandlingene og innkjøpene på vegne av våre kunder og medlemmer!

Proffkjøp består i dag av over 200 medlemsbedrifter – alt fra mindre byggmestere til nasjonale entreprenører. Bistanden vi gir frigir tid til det våre kunder ønsker å gjøre mest av: Å bygge.

Proffkjøp er i vekst, stadig flere forespørsler og medlemskap tikker inn – og vi har lyst til å bli enda større. Dette er grunnen til at vi nå speider etter en prosjektselger som kan hjelpe enda flere bedrifter med å gjøre rettferdige og gode innkjøp.

Dette er stillingen for deg som:

  • Er «fagnerd», har relasjoner og mange års erfaring fra bransjen.
  • Liker salg: Alt fra forarbeidet, planleggingen og innsalget, til selve resultatet og oppfølgingen.
  • Er glad i å bidra til å skape meningsfulle, positive relasjoner med andre mennesker.
  • Trigges av muligheten til å drive din egen avdeling – en avdeling du kan utvide i den retningen du anser nødvendig og lønnsomt.
  • Er strukturert med grunnleggende gode IT kunnskaper.

Dette er en stilling som inneholder mye ansvar – og ditto mye frihet under ansvar. Du blir litt din egen sjef – og jobber hvor du vil, når du vil.

Uansett hvor du sitter i landet skal vi sørge for at du føler deg som en del av vårt gode arbeidsmiljø. Du blir en del av en gjeng som setter hverandres sosiale trivsel svært høyt. Vi arrangerer faste, årlige sosiale arrangement og tror trivsel og gode jobbrelasjoner er nøkkelen til gode resultater.

Kvalifikasjoner vi tror vil ta deg langt:

  • 10 års bransjerelevant erfaring. Kanskje har du jobbet på samme sted over flere år og har et bra nettverk?
  • Forståelse for bransjen og god kjennskap til ulike leverandører og produkter i Norge.
  • Evnen til å bruke digitale plattformer som Tripletex, Teams og CRM-system.

Kjenner du at muligheten for å bygge opp din helt egne Proffkjøp-avdeling motiverer deg? Da håper vi (virkelig!) å høre fra deg!

Fredrik Høegh Hansen
Daglig leder

918 27 929

fredrik@proffkjop-as.no