0+
Entreprenørbedrifter på laget
0+
Markedsledende leverandører

Alle kan handle på Proffkjøp, men du trenger ikke store omsetningen før det lønner seg å bli medlem.
Dessuten hjelper du deg selv og de andre medlemmene til å oppnå bedre priser og betingelser, fordi vi står sterkere i forhandlinger jo flere vi er ved bordet.

MEDLEMSFORDELER

Rammeavtaler

Proffkjøp forhandler årlig frem nye rammeavtaler medlemmene våre nyter godt av. Vi har både generelle rammeavtaler alle kan benytte seg av, og spesifikke avtaler tilpasset den enkelte bedrift, der det er formålstjenlig.

Vi har rammeavtaler på blant annet disse områdene: Avfall, Maskinutleie, Byggevare, IT og Telefoni, Bil, Kontor, Forsikring m.m.

Ta gjerne kontakt for å høre mer om hvordan du kan gjøre deg nytte av rammeavtalene våre.

Direktehandel

Som medlem handler du direkte med leverandørene, med oss på laget. Dette gir deg et lite kinderegg av fordeler: Du får topp varer til gode priser fra markedsledende leverandører, samtidig som du nyter godt av vår ekspertise. Eller var det fire fordeler?

Uansett betyr det mindre stress, bedre betingelser og økt lønnsomhet. Og der var det jammen tre fordeler til.

Bistand i innkjøpsprosessen

Som medlem får du med oss på laget når du skal planlegge innkjøpene til prosjektet ditt. Vi hjelper deg å velge riktige materialer og riktig utstyr og sørger for at alt blir levert i henhold til avtale.

Synes du måten vi tenker på er spennende og driver du en sunn bedrift?

Da vil vi gjerne ha deg med på laget!

Fyll inn din informasjon i feltene under så kontakter vi deg innen kort tid for en gjennomgang av vårt medlemsprogram og hvordan vi kan hjelpe deg å oppnå bedre priser og betingelser.

Tusen takk for din interresse! Vi kontakter deg innen kort tid for en gjennomgang av vårt medlemsprogram og hvordan vi kan hjelpe deg å oppnå bedre priser og betingelser.
Det oppstod dessverre en feil under innsending. Vi beklager dette og kan ikke gjøre annet enn å be deg forsøke på nytt eller kontakte oss på telefon.