En uavhengig innkjøpskjede

Liten nok til å være hyggelig, stor nok til å ha muskler

Bakgrunnen for Proffkjøp AS var at vi hadde sett oss lei på at de store aktørene i bygg- og anleggsbransjen fikk så mye bedre betingelser fra leverandørene enn de mindre når det gjaldt innkjøp. Vi bestemte oss derfor for å starte er uavhengig innkjøpskjede, der vi samlet små og mellomstore bedrifter i bransjen under én paraply for å stå sterkere i forhandlinger med leverandørene.

Forretningsmodellen var todelt: Den ene delen var en byggevarehandel der alle som ville, kunne kjøpe materialer og utstyr til gode priser. Den andre delen var et medlemsprogram der medlemmene kunne handle til enda bedre priser. Som medlem fikk de også tilgang til rådgivning og prosjekthandel, pluss rammeavtalene vi forhandlet frem med nasjonale leverandører.

Gasellebedrift de siste fire årene

Dette fungerte veldig bra, og Proffkjøp etablerte seg raskt som en seriøs og kompetent byggevarehandel for proffmarkedet. I årene som fulgte, vokste vi jevnt og trutt, og de siste fire årene har vi vært gasellebedrift. I dag har Proffkjøp over 200 medlemsbedrifter, som nyter godt av gode innkjøpsavtaler og ypperlig service.

Gasellekåringene finner sted en gang i året. Kåringene skjer på bakgrunn av en undersøkelse foretatt av Dagens Næringsliv. Undersøkelsen identifiserer de hurtigst voksende virksomhetene i Norge, målt ut i fra virksomhetenes omsetning. Infoside på dn.no kan du se her (Ekstern link)

Først og fremst byggevare

Selv om vi er en innkjøpskjede for medlemmene våre, er vi først og fremst en byggevarehandel der du treffer erfarne fagfolk som vet hva de snakker om. Her finner du kun produkter vi kan stå inne for, og vi hjelper deg gjerne med både prosjekthandling og andre ting, om du trenger det.

Det lønner seg å være medlem

Du trenger ikke være medlem for å handle hos Proffkjøp, men det kan fort lønne seg. Som medlem kan du handle varer gjennom rammeavtalene vi har forhandlet frem i årenes løp, pluss at du får tilgang til tjenester som prosjekthandel og utvidet rådgivning. Dette sparer deg både tid og penger, samtidig som du er med i en innkjøpskjede som jobber knallhardt for at du skal få best mulig betingelser på materialer og utstyr.

Synes du måten vi tenker på er spennende og driver du en sunn bedrift?
Da bør du lese mer om vårt medlemsprogram og hvilke fordeler du får ved å bli medlem.

Velkommen!

Vi har en butikk og et møtested der mange av våre leverandører viser frem sine produkter for våre kunder og medlemmer. Her kan man ta en kopp kaffe, se på nye produkter og diskutere løst og fast.

Dette er også vårt utsalgssted hvor man kan se på, prøve og kjøpe arbeidstøy til svært gode priser.

Du kan besøke oss i Brobekkveien 107 (Vis i kart), men vi anbefaler at du kontakter oss og avtaler et tidspunkt dersom du har spørsmål eller ønsker bistand fra en av våre medarbeidere.

Hvordan bli leverandør

Proffkjøp har i dag samarbeidsavtaler med en rekke kjente leverandører innenfor bygg-og anleggsbransjen. Vår oppgave er å jobbe for økt volum og lønnsomhet innenfor alle kategorier.

Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, og søker derfor kvalitetsleverandører.

Ta kontakt for en hyggelig byggevareprat.