En uavhengig innkjøpskjede

Proffkjøp er et innkjøpssamarbeid for bedrifter innenfor bygg- og anleggsbransjen. Vårt mål er å skape økt lønnsomhet for våre kunder og medlemmer gjennom stordriftsfordeler ved fremforhandling av rammeavtaler og smart logistikk i vår byggevarehandel. Vi har nå over 200 medlemsbedrifter, alt fra mindre byggmestere til nasjonale entreprenører. Vår bistand til forhandlinger og leverandøroppfølging frigir tid til det våre kunder kan best – å bygge.

Forretningsmodellen er todelt:

  • Prosjekthandel byggevare: direkte levering av byggevarer fra produsent til byggeplass
  • Rammeavtaler: tilgang til ferdig forhandlede rammeavtaler og bistand i leverandørforhandlinger

Byggevarehandel med fokus på faget

I vår byggevarehandel treffer du erfarne fagfolk som vet hva de snakker om. Her finner du kun produkter vi kan stå inne for fra norske, anerkjente leverandører. Vi bistår gjennom hele innkjøpsprosessen, fra planlegging og forhandlinger til leveranse og reklamasjoner.

Våre gode innkjøpsbetingelser oppnås gjennom profesjonelle innkjøpsprosesser, god fagkompetanse og volumer som er mye større enn det hver enkelt kunde har alene.  Gjennom smarte logistikkløsninger og godt leverandørsamarbeid reduseres unødvendig lagring og transport i verdikjeden og sikrer leveranse rett til byggeplass.

Vår fagkompetanse bistår deg med å velge riktig produkt, med rett pris levert til rett tid.

Vårt mål er å bidra til lavere prosjektkostnader og økt trygghet i byggeprosjektene.

Rammeavtaler for medlemmer

Vi vet hvor tidkrevende og komplekst innkjøp og leverandørforhandlinger er for våre medlemmer, og hvor mye gode innkjøp bidrar til prosjektlønnsomheten. Selv en liten bedrift blir sett på som en stor aktør når vi representerer deg ved forhandlingsbordet.

Med et medlemsskap i Proffkjøp frigis tid til å fokusere på byggeplassen, mens vi tar oss av forhandlingene og sikrer gode innkjøpsavtaler for prosjektet ditt.

Gjennom et medlemsskap kan du få:

  • Tilgang til ferdig forhandlete avtaler på relevante varer og tjenester
  • Bistand til forhandling av rammeavtaler tilpasset egne unike behov

Gasellebedrift de siste fire årene

Proffkjøp har siden starten i 2012 etablert seg som en seriøs og kompetent byggevarehandel og innkjøpspartner for byggebransjen. Vi har vokst jevnt og trutt, og de siste fire årene har vi vært gasellebedrift. I dag har Proffkjøp over 200 medlemsbedrifter og mer enn 70 leverandører som nyter godt av gode innkjøpsavtaler og personlig service.

Velkommen!

Vi har en butikk og et møtested der mange av våre leverandører viser frem sine produkter for våre kunder og medlemmer. Her kan man ta en kopp kaffe, se på nye produkter og diskutere løst og fast.

Dette er også vårt utsalgssted hvor man kan se på, prøve og kjøpe arbeidstøy til svært gode priser.

Du kan besøke oss i Brobekkveien 107 (Vis i kart), men vi anbefaler at du kontakter oss og avtaler et tidspunkt dersom du har spørsmål eller ønsker bistand fra en av våre medarbeidere.

Hvordan bli leverandør

Proffkjøp har i dag samarbeidsavtaler med en rekke kjente leverandører innenfor bygg-og anleggsbransjen. Vår oppgave er å jobbe for økt volum og lønnsomhet innenfor alle kategorier.

Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, og søker derfor kvalitetsleverandører.

Ta kontakt for en hyggelig byggevareprat.