Om oss

Hvem er vi?

Proffkjøp ble etablert i 2012 og er en frittstående medlemsbasert innkjøpskjede for Bygg- og anleggsbransjen.

Vårt hovedfokus er å fremforhandle gode innkjøps-avtaler i form av rammeavtaler, faghandelsvirksomhet og prosjekthandel.

Vi har bred kompetanse innenfor byggebransjen, og ved å representere mange entreprenører og byggmestre oppnår vi større forhandlingsmakt.

Det meste handler om mennesker og relasjoner, så vi jobber med å sette sammen de beste fagfolkene i bransjen så du skal møte serviceinnstilte personer med høy bransjekunnskap.

Bransjen er i endring og digitale plattformer er blitt en del av vår hverdag. Vi tror internett er kommet for å bli, og utvikler derfor løsninger i samråd med våre medlemmer.

Har du lyst til å være med å utvikle Proffkjøp videre, og utfordre en ellers så tradisjonell bransje? Meld deg inn i Proffkjøp.

Hvem er medlemmene?

Våre medlemmer består av kvalitetsbevisste håndverkere, byggmestere og entreprenører. Vi teller over 200 medlemmer fordelt over små, mellomstore og store bedrifter i hele Norge.

Hvilke fordeler får jeg som medlem?

Vår rolle er å skape bedre lønnsomhet for våre medlemmer. Som medlem i Proffkjøp får du innkjøpsavtaler tilpasset din bedrift. Våre medlemmer får tilgang til våre rammeavtaler og vi bistår med kompetanse og innkjøp til ditt prosjekt.

Hvordan blir jeg medlem?

Synes du måten vi tenker på er spennende og driver du en sunn bedrift?
Da vil vi gjerne ha deg med på laget!

Ta kontakt med oss på:

Hvordan blir jeg leverandør?

Proffkjøp har i dag samarbeidsavtaler med en rekke kjente leverandører innenfor bygg-og anleggsbransjen. Vår oppgave er å jobbe for økt volum og lønnsomhet innenfor alle kategorier.

Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, og søker derfor kvalitetsleverandører.

Ta kontakt for en hyggelig byggevareprat.

X