Om oss

HVA ER PROFFKJØP?

Vårt mål er å være den ledende handelsplattformen for BA-bransjen i Norge. Dette skal vi klare ved å utvikle brukervennlige tjenester og løsninger sammen med våre medlemmer og leverandører, med fokus på kvalitet, logistikk og god service. Vi er en frittstående og uavhengig innkjøpskjede som jobber knallhardt med å inngå de beste avtalene. Vi forhandler direkte med de beste produsentene og leverandørene rundt om i landet for at du skal kunne drive mest mulig lønnsomt.

HVEM ER MEDLEMMER?

Våre medlemmer er kvalitetsbevisste håndverkere, byggmestere og  entreprenører i hele Norge som er opptatt av gode avtaler.

HVILKE FORDELER FÅR JEG SOM MEDLEM?

Det aller viktigste vi tilbyr er selvsagt gode avtaler. For deg som medlem er de fiks ferdig forhandlet. Vi kommer aldri til å blande oss inn i din forretningsdrift. Alle medlemmene driver sin forretning uavhengig av oss. Vår rolle er å skape bedre lønnsomhet i bedriftene. De eneste forventningene vi har er at  du bruker Proffkjøp sitt leverandørnettverk og at din bedrift har et godt faglig renommé. Proffkjøp skal nemlig stå for kvalitet, og vår kvalitet er summen av alle våre medlemmer.

BEDRE SERVICE

Som medlem i Proffkjøp kan du regne med den beste servicen fra våre leverandører og et godt samarbeid.

HVEM ER VÅRE LEVERANDØRER?

Vi samarbeider kun med produsenter og leverandører av beste merke. Våre leverandører finner du blant annet  i disse kategoriene:
• Dør og vindu
• Verktøy/ Festemateriell
• Arbeidstøy
• Byggevarer
• Avfallshåndtering
• Utleiemaskiner

HVORDAN BLIR JEG MEDLEM?

Synes du måten vi tenker på er spennende? Har du lyst til å bli medlem? Da vil vi gjerne ha deg med på laget. Husk at jo flere vi blir, jo bedre avtaler får vi.
Ønsker du å bli medlem i Proffkjøp? Da skal du ta kontakt med oss på:
Tlf 477 97 000
E-post: post@proffkjop-as.no

HVORDAN BLIR JEG LEVERANDØR?

Våre medlemmer forventer både kvalitet og konkurransedyktige priser.
Kjenner du deg igjen i dette? Da vil vi gjerne ta en prat med dere.

Ta kontakt med oss på:
Tlf 477 97 000
E-post: post@proffkjop-as.no