Vår fagkompetanse er vår styrke. Vi bistår deg i å velge rett produkt til riktig pris.

Vårt hovedfokus er direktelevering av byggevarer fra produsent til byggeplass,
som betyr lavere kostnader og mindre håndtering.

Vi leverer alt i fra enkeltprodukter, komplette byggevaresett til hus og hytter til større prosjektleveranser.

DØRER

En dør er ikke bare en dør.

Vi bistår med å finne riktig dører til deres prosjekt, om det er en lett innerdør, branndører, lyddører, sikkerhetsdører eller en høysikkerhetsdør med eksplosjonsbeskyttelse. Vi leverer alle typer dører i tre, stål, aluminium eller glassfiber til alt fra private hjem til sykehus, hoteller, skoler og kontorbygg. Vi hjelper kunden med å velge riktige dører i forhold til stilart og byggetekniske krav, om det er i hht byantikvarens momentliste eller tidsriktige dører til rehabiliteringsprosjekter. Vi kan tilby spesialtilpassete utforinger, gerikter, o.l. Alle våre leverandører av dører er godkjent av Norsk dør- og Vinduskontroll (NDVK), da får du kvalitetsprodukter tilpasset norske forhold.

VINDUER

Et vindu er så mye mer enn et vindu.

Våre fagfolk kan gi tips og råd om materialvalg, utadslående/innadslående, fast karm, slette profiler, profilerte profiler, glass, varmeisolasjon, beslag og så videre. Vi har spesialkompetanse når det gjelder bevaringsverdige vinduer. Uavhengig av om vinduene er kommunalt listeført, vernet etter plan- og bygningsloven eller fredet, så kan vi bistå. De ulike kulturminnene er farget med «gul», «oransje» eller «rød». Om ønskelig kan vi sjekke vernestatusen for bygården eller huset du skal rehabilitere. Vi kan tilby spesialtilpasset utforinger, gerikter o.l. Alle våre leverandører av vinduer er godkjent av Norsk dør- og Vinduskontroll (NDVK), da får du kvalitetsprodukter tilpasset norske forhold.

PRECUT, TAKSTOLER OG ELEMENT

Skreddersydde løsninger til ditt prosjekt – effektiv byggeprosess.

Med precut- og elementløsninger sparer du byggetid, bygget blir raskere tett, oppnår økt kvalitet og presisjon og redusert avfall på byggeplass.

TRELAST

Plank til alle typer prosjekter.

Vi leverer konstruksjonsvirke, terrassebord, spesialvirke, kledning – malt , ubehandlet eller brannimpregnert. Vedlikeholdsvennlige løsninger er i vinden, og vi kan levere de aller fleste materialer fra anerkjente produsenter.
Trenger du listverk til ditt prosjekt? Vi leverer ferdig kappet, gjæret, pakket og merket med rom og etasje slik at du sparer tid eller i fallende lengder om du vil kappe selv. Positivt også i BREEM prosjekter for å få mindre avfall.

TAK

Taket – byggets viktigste flate.

Stort eller lite – betong, glasert tegl, papp eller stålplater leveres rett på tak fra kjente norske produsenter. Vi leverer også alle typer undertak og annet tilbehør for å få en komplett takpakke.

ISOLASJON

Er det samme ulla?

Om du vil ha steinull eller glassvatt, styropor eller isopor leverer vi alt av isolasjon fra grunn til tak.

STÅL

Skikkelig armering eller god bæring.

Armeringsnett, kamstål eller 240 HEB som er slyngrenset og primet, kappet til ditt mål levert rett på plass.

GULV

Gulvet er husets største møbel.

Heltre, parkett, laminat eller vinyl? Vi tilbyr et bredt spekter av alle gulvtyper fra kvalitetsprodusenter og hjelper deg gjerne med å finne gulvet som dekker ditt behov. Enten det er inngangspartiet på et hotell eller på soverommet i en privat bolig.

MUR OG PUSS

Antikvarisk fasade, våtrom, mur, pipe eller avretting av gulv.

Kalkpuss, finpuss, grovpuss, våtromsstøp, membran, avrettingsmasser i bulk og sekk, fliser, flislim, piper i mur og stål – vi leverer.

FASADE

Byggets mest synlige flate.

Fibersementplater, steinkompositt, bygningsplater, panel, fliser.

UTEMILJØ

Et godt førsteinntrykk.

Belegningsstein, murer, heller, kantstein, naturstein og drenering.